Gas, Water & Riolering

Gas

Een warm woonhuis, een warme douche, warme broodjes uit de oven, gezellig bij de warme gashaard zitten en met warme handen achter de computer… Gas is belangrijk voor ons woon- en werkgenot! ITK Techniek monteert, repareert en onderhoudt uw gasinstallatie vakkundig en volgens alle veiligheidsvoorschriften. Heeft u een storing? Wij laten u niet in de kou staan!

 

Water 

Zonder water kunnen we niet, maar op lekkage zit ook niemand te wachten! ITK Techniek legt nieuwe waterleiding aan, onderhoudt bestaande en repareert defecte waterinstallaties. Zo nodig renoveren wij uw bestaande installatie geheel naar wens. Hebt u schade van lekkage en is het verzekeringswerk? Wij verzorgen graag het papierwerk en de reparatie voor u.


Riolering

Een riolering die niet goed werkt, kan uw woongenot behoorlijk bederven. ITK Techniek legt rioleringen aan (inclusief het buitenwerk) met materialen van topkwaliteit, zodat problemen voorkomen worden. Heeft u een verzakkende of kapotte riolering, dan lossen we dat graag voor u op, maar voor een ontstopping verwijzen we u altijd door naar een specialist.